0476/44.90.75

Over ons

We zijn een bouwbedrijf dat zowel nieuwbouw-, verbouwings-, als selectieve sloopwerken uitvoert. Zowel kleine als grote werken, daarbij ben ik steeds zelf op de werf aanwezig om de werken in goede handen te leiden. Ons werkgebied ligt voornamelijk in Limburg en Vlaams - Brabant.

Onze werkwijze

Eens uw bouwdossier compleet is d.w.z. uitvoeringsplannen, meetstaat, betonstudie,… mag u dit mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Vervolgens maken we een afspraak om samen met u de bouwplannen, gewenste materiaalkeuzes, gewenste uitvoeringsdatum,… te overlopen. Met al deze gegevens stellen we voor u een gedetailleerde offerte op. Pas als de offerte aan uw verwachtingen voldoet stellen we een duidelijke contract op met de gemaakte afspraken. Voor de uitvoering van de werken vragen we geen voorschotten.

Indien er zich tijdens de werken wijzigingen zouden voor doen, die een prijsstijging tot gevolg hebben, maken we hiervoor steeds een berekening en vragen we steeds uw goedkeuring, zodat u nooit voor verrassingen komt te staan. Op het einde van de ons toevertrouwde werken worden deze door ons opgeleverd.

Wij raden steeds aan om een grondsondering en betonstudie al tijdens de ontwerpfase te laten uitvoeren.

Dit heeft tal van voordelen:

  • De juiste dimensies van de dragende constructiedelen kunnen nog in de uitvoeringsplannen worden opgenomen.
  • De juiste hoeveelheden staal en beton zij reeds gekend op voorhand, zodat die al in de offerte kunnen opgenomen worden en dus achteraf niet voor onaangename verrassingen zorgen.
  • De zekerheid dat de dragende constructiedelen goed gedimensioneerd zijn, mocht er toch iets mis gaan, dan kan de verzekering zich niet terugtrekken door het feit dat u geen beroep gedaan zou hebben op een betoningenieur.